Cakepops

Uschaan vilken dag... inte för att det har hänt nåt speciellt men jag är så jäkla trött. Det går inte att sova normalt på söndagnätter helt enkelt.

Jag har druckit kaffe och cola och ätit min pasta/ost/grönsaksgratäng men är lika trött som när jag vaknade, när ögonen kliar och känns tunga. Så är det tänkt att jag ska träna i eftermiddag igen. Håhåjaja.

Men, jag försöker pigga upp mig genom att googla på en begynnande ny bakfetisch - cakepops!

Malin skickade mig länken till denna underbara blogg om bakning och annat mys och där hittade jag dessa, som verkar vara skapligt lätta och göra och kan varieras lika oändligt som cupcakes. Måste testa dessa sen!

Men vart sjutton hittar man pinnarna..?

Fick också reda på att det var inte fjärilar jag hade som valuta när jag köpslog om Johannes i helgen. Det var kolibris... suck.