Pannkakor och crosstrainer

Jag lyckades bli ganska så fuller där igår sen. Jag har flera FB konversationer som kan tala om det för mig flera ggr om. Det slutade med att jag satt där i rummet med min vinflaska och garvade högt åt mig själv och min stavning och sjöng med i Country Roads på högsta volym. Jösses. Sådär onykter då du fnissar ohjälpligt för dig själv utan att veta varför. Adde måste trott jag var hög när han stod i dörrkarmen med korslagda armar och tittade på mig när jag stolt visade upp min nästan tomma flaska, stirrade på honom och fnittrade hejdlöst som en jävla idiot. Aja. Jag lyckades bibehålla den här "lagom" onykterheten hela kvällen och bättrade på den med en red bull vodka och en drink som hette Toblerone med ett löjligt kort sugrör.

Rocktävlingen kan jag inte säga mycket om, jag satt med och fnissade och var allmänt bimbo ;) men annars var det kul, alltid trevligt och dra iväg med de där två. Jag vet att jag diskuterade Johannes värde i fjärilar eller vad fan det var, och sen vände jag mig till Sara och väste : "Har du några fjärilar på lager eller? Jag ska köpa Johannes!"

Så ja... jag hoppas för deras skull att jag inte var alltför odräglig... det får jag väl veta ikväll när vi ska äta stek.

Ingen outfitbild blev det heller för det glömde jag bort i samma sekund som jag kom utanför dörren. Hej och hå.

Nu har vi precis käkat pannkakor, jag drack massa vatten och åt köttbullar och höll låda med Andreas när jag kom hem inatt sen så jag var ganska pigg när jag vaknade, och gick ner och gjorde mina söndagspannkakor. Och nu tycker Adde att det skulle vara ypperligt med lite söndagsträning ovanpå det med. Urkans... :(

Nån som vill betta på att jag kommer;

1. Spy

2. Svimma

3. Bägge delarna.