Bortdomnade skinkor

Fy sjutton vad det värker i ben och rumpa. Jag var riktigt trött när jag kom till gymmet men körde en 12 minuter på crosstrainern på hög nivå och jag hade fan blodsmak i munnen efteråt - de är horribla de där maskinerna! Körde igenom två omgångar lår och en omgång arm och ryggslut, sen cyklade jag tio minuter. Adde kom och satte sig bredvid och då tog jag tio minuter till och sen var vi färdiga tyckte jag.

Icke.

Adde kläcker ur sig att nu minsann ska vi trampa en mil! Och sätter igång och trampa igen.

Det var bara på´t igen. Men han sänkte det till en halvmil sen iallafall när hans egna skinkor började domna bort. 20 minuter senare kunde vi gå hem, duscha, och sen gå ännu mera för och handla. Hallelujah! Fan vad motion jag fått idag.

Nu har jag ätit en märklig rätt som bestod av pitabröd med sås, sallad och pommes. Yep, pommes. (Det vart ingen stek denna kväll, blev för sent. Nästa vecka ist). Vi hittade ett nytt ställe att beställa käk ifrån som hade riktigt god kebab men jag vart konfunderad över vad som faktiskt var i de olika kebabrätterna. Det fanns donner kebab, som är den med kött, och sen chips kebab. Jag tänkte ju så va att man alltid får pommes med maten, som med allt annat i detta land. Men tänk om det här innebar en med pommes och en utan? Men hur kan den med pommes då vara billigare? Ska jag ta donner och beställa pommes vid sidan av just to be sure? Aaaahhh vilket problem!

Men till slut tog jag donner med vitlök-och-ost-pommes (såååååå gott och sååå flöötigt!) bredvid och tur det, för kebaben var i pitabrödet med sås och sallad endast.

Så nu ikväll tänkte jag att jag testar vad chips kebab är då. Just det... "kebab" med pommes istället för kött. Men men. Det gick ner det med.

I ugnen står iaf en gratäng jag snodde ihop med grönsaker, pasta, blåmögelost och getost. Mmmmmmmm.... Den ska avnjutas imorrn lunch.

Nu är jag helt slut med så bye bye, sov gött.