Djuriskt!

Trevligt med återbesök på zoo:t!

Vargarna var ute!

Jag blev överlycklig, har alltid bara sett dem när nån svans stuckit ut bakom en stock typ men nu var de ute och sprang, bråkade, gnällde och morrade, det var slags rangordingsgrej på gång kanske. Kunde stått och tittat på dem hela dagen. Tyvärr är det alldeles för mycket nät och buskar i vägen för att få bra bilder så brydde mig inte ens om att försöka. Jag ska slänga upp lite djurbilder sen, lånar av Stefan så länge så jag faktiskt fick lite bilder på mig själv denna gång.

The arrival.

Helt ok bild på mig i soljusets varma strålar, ack och ve.

Varje bild på mig och Adde blir samma sak - jag blir nån slags skenhelig dvärghamster medans Adde blir  nån överexalterad - äh jag kommer faktiskt inte på nån bra jämförelse? Dessutom togs kortet precis när jag upptäckte att jag visade mer av mina behag än brukligt.

Hittade en ny bästa kompis! Han lät ascool!

Nu blite nog spontan utgång med Sara och Johannes till the Pint i stan, det var visst rocktävling där. Jag är ju lika mycket rocktjej som Justin Bieber har testosteron men känner för och bli lite full faktiskt... classy!