Att såra en Borgenstrand

Det har kommit till min kännendom att en viss herre gick och muttrade över inlägget jag skrev om Jespers leaving pint, inte bara igår utan även idag och då utgår jag ifrån att jag oavsiktligt satte en tagg i denne persons nobla hjärta med min satiriska kommentar och jag vill bara förtydliga, att 70% av det jag skriver i bloggen är ironi och mycket för showens skull så att säga, så det ska vara roligt och läsa. Nu var det kanske inte så roligt att läsa för denne specifika herre, som man tror har en stor fet murvägg omkring sig och skiter i allt och alla men jag vet att han innerst inne är en liten nallebörn som även han vill ha lite recognition :)

Ja, Markus är vresig, butter, bitter och fräser värre än en pilsk löpkatta ibland men som jag skrev i kommentaren till inlägget, så är han också min sparringpartner på jobbet, som jag kan bolla min egen vrede och frustration till och få bara förståelse och en likartad vrede tillbaka så vi kan sitta där och hata tillsammans i vår egen lilla sfär en stund så att inte våra nära och kära blir drabbade senare. Förutom Spiris kanske då men det är ju en annan femma...

Självklart kommer jag vara på Markus som en igel sen när Jesper sticker, för jag vet att om jag bara lirkar tillräckligt mycket kan jag få ut mycket värdefull info ur honom och förhoppningsvis kan han släppa ifrån sig det mesta till mig när han sticker till annan roll sen. Visst han går runt och säger att han hatar allt och alla men han gör alltid rätt för sig, erkänner när han har fel, kommer med rena, raka kommentarer och inget bullshit til mig när jag är ledsen, har den största portionen jävlar anamma jag vet hos en människa och får saker och ting att hända utan en tillstymmelse till att ha min egen svaghet: dåligt samvete för att han finns och tar plats. Det tycker jag är awesome. Och det kommer bli jävligt tomt sen utan en Markus fysiskt på plats hos oss sen när vi veteraner minimeras till endast två själar...