Friday friday gotta get down on Friday

Jag har haft världens mest näringsrika förmiddag. Åt äggröra till frukost, är väl alltid nåt. Med två potatisgrejer till. Sen var det cookie friday så har ätit en shortbreadkaka med choklad, en chokladmuffins och några bitar Marabouchoklad med apelsin och krokant. Så vart jag saltsugen men mätt, så köpte en liten chipspåse. Då vart jag sugen på cola så köpte en burk. Heja och hurra för fredagar!

Dagen började lika illa som igår med klagomål, tappade sugen direkt så nu sitter jag faktiskt och gör inte ett enda mail eller doccheck under min lunch. Fuck this shit. Jag ska träna i eftermiddag hade jag tänkt men min träningspartner har inga kläder och jag har ingen musik med mig och jag har inte en enda jävla anledning till och INTE gå och träna men jag är så sjukt osugen. Skulle hellre vilja gå in till B-town och tröstshoppa lite smågrejer till min långa ta-hand-om-kroppen-timma jag tänkte ha hemma sen. Fast träning är ju också och ha hand om kroppen. Vi får se.

Dagens första riktiga garv fick jag av den här iallafall-