Can´t please everybody

Ingen bra dag för mig idag. Så mycket som jag lovordade, eller vad det nu var, att jag hade lika mycket att göra, lika mycket slog det tillbaka på mig idag. De är inte lätta och pleasa, kunderna. Jag jobbar som ett arsel och de hittar ändå grejer att klaga på. Men that´s the way it is. Alla säger att jag inte ska ta åt mig men det är förbannat svårt alltså. Jag har inte fått den hårdhudade delen ännu som inte bryr sig. Men jag jobbar på det.

Jesper har bokat sin leaving pint nu med. Fan vad tomt det kommer bli. Han är nog den största kunskapskällan jag haft, tillsammans med Sara. Vem ska jag spamma med frågor när han åker? Markus? Han skriver bara en radda svordomar och säger att han hatar sitt liv och sen går han DND. No luck there.

Vi får se vad framtiden utvisar. Förhoppningsvis kanske jag kan avancera lite snart.

Kronprinsessan födde barn idag. Inte för att jag bryr mig så jättehårt, mer än att det är kul att det bidde ännu en brutta till tronarvinge :) Tänkte det kan vara en milstople att nämna i bloggen bara.

Funderar på och färga håret i helgen med. Jag ska fråga Elin om bra märken, hon kan det där. Moccaslingorna jag fick i julas har börjat gå ur och nu är det typ ingen färg alls. Askblont. Skulle vilja ha snäppet ljusare. Eller riktigt ljust kanske. Jag kanske klipper av mig skiten och färgar det svart. Who knows. Känner lite för nåt sånt.

Jag ska slänga mig in i köket och diska upp efter min explosion av potäter därinne. Sen blire bingen. Tidiga kvällar nu.