Sparkling!

Såhär piggelin är jag just nu. Jobbade övertid med mailen eftersom jag hamnade i ett möte under eftermiddagen som drog ut på tiden. Jag kan inte riktigt fatta att jag haft ett jobb innan som gick ut på att sitta och göra ingenting 70% av dagen. Där jag kunde slumra till ibland av ren tristess. Jag vet inte om jag skulle tycka det var skönt eller jobbigt och gå tillbaka till det. Man känner ändå att man har ett visst högre mervärde eller hur man ska uttrycka det, när man verkligen jobbar och uträttar något varje timme man är på jobbet.

Dock sov jag väldigt illa inatt och var het slut när jag kom hem, inte blev det bättre av en flaska Sparkling Cocktail som Adde lyckades vinna på nån raffle - vin och apelsinjuice, kolsyrat, helt ok! Men gör en så sömnig. Jag funderar på och ta en hel eftermiddag i helgen och bara köra lite hemmaspa. Gå till B-town o köpa lite trevliga saker, sen vaxa, smörja, fila, packa in och ut och ihop alla som går att packa på min kropp. Känner att det kan behövas.

Jag fick tala in voice idag med, för första gången. Så nu när kunderna ringer till oss är det min ljuva stämma de hör. Lite sävlig och seductive typ, så som jag låter uppenbarligen... vete faen om det är bra eller dåligt. Men jag har alltid undrat vilka som gör rösterna till kundtjänst och nu är jag där själv! Yaaay! :)

"För lösenord, tryck 1. För Lotus Notes, tryck 2..."