Schizofrenia

Vaknar till strålande solsken som daskar mig i ansiktet klockan sju på morgonen eller nåt. Går upp och tänker att idag ska jag ta en låång promenad i det vackra vädret och fota lite vårbilder. Men nehe. Nu ska det börja RÅHAGLA istället! Fucking schizo väder...

Det blir en tripp till IKEA istället med Stefan och whoever hakes på. Måste ha en osthyvel. Hittar ingen osthyvel nån annanstans än IKEA och kanske Debenhamns, och då är det enda befintliga hyveln graverad i silver och kostar 50 euro. Nej tack. Dessutom måste jag fylla på mitt jordgubbssyltsförråd.

Satt hos Sara igår och snackade skit  och rensade ogräs, och sen drog vi ner till stan och till Fibbers och mötte upp Simon. Skulle egentligen ha dykt förbi en fest som Adde och co var på men fastnade på Fibban och sen åkte de hem tidigt. Jag åkte hem själv strax efter ett med Donkenpåsen i högsta hugg. Fick en hel pitcher med superstark Long Island Ice Tea av Simon som vi hällde ner Red Bull i för att det inte skulle smaka så starkt. Men, som alltid på fredagar, så blir jag lullig men inte mer och sen blir jag supertrött så det var bara att kasta in handduken. Men fram tills dess var det trevligt!

Börjar bli dags o fixa sig här så ska sjappa, ska dra på mig mina nya stövlar som jag glömde visa kom jag på, och de andra skorna är på jobbet. Mig i ett nötskal.

Laters.