Like a swede

Urkans. Jag är så trött så ögonen går i kors. I takt med att vi nu är fler på jobbet så kan jag ägna mig åt multitasking och pyssla med mail, kvalité, dokument och nu backloggning av tickets också. Jag har nog aldrig jobbat såhär mycket på nåt jobb i hela mitt liv. Det är full rulle hela tiden, targets och sla:er som ska göras klart för dagen, veckan och månaden, mailboxen vill jag ha tom så ofta som möjligt och massor med kvalitétsarbete ska samlas ihop. För första gången i mitt liv så delegerade jag jobb till andra och det kändes skitkonstigt och lite taskigt till en början men fan vad skönt det var sen när mina fina kollegor fixade klart allt samma dag och jag kunde presentera två fina exceldokument för ansvariga.

Och jag har liksom inte ens en roll egentligen. Jag gör lite av varje. Men det börjar torna upp sig. När Markus går till CTS och Elin planerar hemfärd, vem bli då kvar hos oss som byäldste? Jorå... wops.

Det är lite blandade känslor det där. Många som drar hem nu, eller drar vidare. Gruppen av människor som jag lärt känna och uppskatta under min tid här splittras. Nya kommer visserligen men inget är ju som ens "egen kull" eller vad man ska säga. Som jag sa till Jesper idag... snart kommer vi bara ha varann på FB och inte prata på flera månader, förutom de ggr någon skriver en rolig anekdot i våran FB-grupp så man kan vara lite nostalgiska för en stund. Jag önskar alla lycka och välmående såklart men det är ju ofc lite sorgligt med.

Men men... vi försöker leva i nuet istället. Nu ska jag strax lägga mig i sängen med en bok och en liten pralin från min chokladask, sen tar vi nya tag imorgon - fredag! Helgerna uppskattas så enormt mycket nu alltså. Det är en leaving pint imorrn som jag velar lite på - gå ut och ta en öl och vara social, eller ha en chans att vara ensam hemma och springa runt och fisa överallt? Hum.

Tills vidare... gonatt!