Hjärtligt

Alla hjärtans dag igår - var det någon som missade? ;)

Min inställning till Valentines Day har ändrats ganska markant. Har alltid haft åsikten att man ska göra små kärleksfulla saker till sina närmaste alla dagar om året egentligen, men när man var yngre så sved det ändå ganska bra om man inget fick på denna dag. Jag minns inte helt, men jag jag var ganska så rättfram med att jag minsann skulle ha en present MINST när jag var yngre... tur att man hade partners som gillade och vara kreativa och såg sin chans till det.

Nu i dagsläget så spelar det inte alls lika stor roll längre. Och speciellt inte detta år eftersom jag ju fick en spontan present när jag kom hem från Sverige sist och det värderas högst hos mig. Så jag tänkte helt ärligt att det nog inte skulle bli några större presentutbyten igår.

Sjävklart ville jag göra nåt litet och jag hade högtflygande planer först som involverade en massa invecklade processer, som det brukar bli när jag blir carried away... men till slut bestämde jag mig för att köpa en ros (eftersom pojken nämnde för ett tag sen att han också ville ha romantik, "blommor till exempel") och baka en jordgubbscheesecake till honom med ett litet sött dekorationshjärta i mitten från inredningsbutiken i Örebro. Lagom, hemmagjort med känsla och tanke.

Så jag smet iväg under måndagkvällen under förevändningen att jag skulle ta en promenad till Superquinn för motionens skull. Sen köpte jag ingredienser och tog min tillflykt hos Stefan och Co för att utföra själva bakandet. Kommer hem nästan tre timmar senare typ och Adde hade suttit och oroat sig över om jag blitt våldtagen eller styckad och kastad i vattnet på vägen. Kanske inte så genomtänkt, men men. Sen placerade jag blomman på hans bord morgonen därpå med en lapp där det stod att en sötsak väntade i kylskåpet. Awsie.

Kommer till jobbet och förmiddagen går. Runt lunch smyger han upp bakom mig och placerar denna sockerbomb på min desk:

Massor med marängklet och grädde och jordgubbe inuti och verkligen superdupergod. Smulade som fasen så till slut var alla framme och took a piece of my heart så att säga!

Jag blev jätteglad för det är en gullig gest och jag tänkte att det här är min lilla gåva idag, och var fullkomligt nöjd med det.

Men sen när jag kommer hem efter att ha varit och tränat och springer upp på toa det första jag gör:

Hahaha! Han vet verkligen hur man träffar rätt i hjärtat på mig - tre påsar chips bland allt annat gulligt! :D

Hela rummet var nersläckt med och det här stod precis innanför dörren. Jag var tvungen att stå och titta på det en lång stund innan jag insåg vad det var. Blev så paff, fullständigt oväntat. Vilket gör det hela så mycket värdefullare <3

Så ja, jag fick mig en rejäl dos Alla Hjärtans Dag - hjärtlighet trots allt :) vilken tur att jag precis brjat träna igen så jag kan förbränna allt det här gottet...

Tack så mycket sötnos <3