Colours

Igår hade jag en sån dag då jag tänkte, fuck this shit... jag hörde av Sara att det var värsta skorean på Barrotts, och jag var sugen på att dra ner till City Center mol allena, det var länge sen. Jag har alltid uppskattat att shoppa ensam. Klart det är kul och ha sällskap men om jag har ett mission vad gäller shopping, då gör jag det helst själv.

Så jag drog ner till stan och var där hela eftermiddagen. Det var verkligen superrea och det slutade med att jag köpte mer än skor. Tänkte... att jag ändå inte behöver spara lika mycket nu. Och kände att jag behövde mer färger i vardagen. Så jag köpte riktiga vårkläder.

Jag har blivit en sucker för blommor. Hatade flowerprint förut. Nu diggar jag det. Tänka sig.

Älskar den här. Kommer nog inte kunna ha den på jobbet, det är den för kort för. Men på fest och i sommar. Knallrosa. Valde mellan den och orange.

Ja, jag vet att det här ser ut som mormors gardin när den hänger såhär. Men inte när den sitter på, jag lovar. Annars hade jag aldrig köpt den, jag hatar mormors-aktiga kläder.

Det här kommer också bli en favorit. Älskar att den är lång, materialet, färgen och mönstret. En typiska Rebecca-tröja.

Jag köpte ju skor med. Såklar. Men de får vänta tills imorrn, då det är dagsljus och lite lättare att ta bra bilder på dem. Mina stövlar är helt awesome. Och det värsta är att jag vill ner och köpa ännu fler för de kostade 20 euro styck och det fanns stövlar i jeans och läder. Yuuuummmm...