Epic hemkomst

Vilken dag. Jag gick hem runt tiotiden, helt slut, och jobbade resten av dagen hemifrån. Helt förtjockad i huvet och näsan proppat med modellera typ och feber och värk och wajn wajn wajn... var ett helskotta och flyga som jag trodde, döv på vänsterörat och näsan rann så mycket att jag fick torka näsan på tröjkragen. Inte särskilt smickrande.

Då blir man glad när man kommer hem till en pojk som ligger och lurar i sängen och inte gör mycket väsen alls av min hemkomst, och när jag lyfter bort en kudde så hittar jag - en cupcakessprits. Och inte vilken cupcakesprits som helst. Utan cupcakesspritsen från Dunnes. Superspritsaren som ser ut som värsta borren och har 8 olika spritsstilar plus massa kakformar.  En preset bara sådär.

Välkommen hem liksom, vad gör man? Man biter sig hårt i läppen för och inte bryta ihop och snora ner hela honom. Gullungen <3

Nothing more to say.