The day of the return

Har precis varit ute på en promenad tillsammans med Hanna, som jag inte hann träffa när jag var hemma sist, och ska strax gå en till med Idun, eftersom jag bara hade med mig Saga på första promenaden. Jag måste bara tina lite till först... har blivit dunderförskyld över natten, näsan rinner, hostar och det slår lock för öronen hela tiden. Kommer bli super på resan hem sen, för och inte tala om jobbet imorgon. Mamma häller i mig en massa naturmedicin stup i kvarten, får hoppas det hjälper.

Har packat min väska och försöker fundera ut hur jag ska få med mig allt. Med netbook och handväska istoppat kommer jag nog precis vid 10-kilosstrecket, och sen ska jag ha i cigg där med. Vojne vojne. Blir lite orolig för tullen, jag har aldrig haft så mycket grejer i handbagagett som de skulle kunna klanka ner på som nu, så vi får se hur de reagerar.

Det ska ändå bli skönt och komma hem till ett (förhållandevis) varmare land och ha lite rutiner igen. Dock skulle jag gärna vilja gå raka vägen till fabror doktorn nu och sjukskriva mig, men får se hur det känns på tisdag. Sist jag åkte förskyld var när vi skulle hem från NY och då sov jag en hel dag efter det, helt bombad.

Nu ska jag käka lite jordgubbar som kom fram här, och kanske en munk, innan det bär av hemåt för en striktare diet och återbesök på gymmet.