Suuupaaarkväääääll!

Hade skitmysigt hos Malin igår, satt där till långt in på natten och fixade mina naglar så gott det gick med det som Malin rafsat åt sig från sitt bord och lite hemmasnickrade verktyg. Jag är supernöjd med resultatet ändå, körde fortf på glitter men lite mer neutralt denna gång, blir görsabra :)

Vi käkade ost, choklad och kaffe latte och hela kvällen gick mest åt till snack och ett halvt öga på filmen på TV. Men det bästa av allt - vi bokade FLYGBILJETT åt Malin! 3:e maj, dagen efter min födelsedag, ska hon komma och hälsa på! Yeeees! FAN vad kul det kommer bli! :D

Nu har jag varit hos farmor och blivit gödd med potatisgratäng med skinka och räksallad i (!) som var supergott, och chokladpudding till efterrätt. Drog och fixade lite gotter till familjen. Nu ska jag torka håret snabbt som attan och sen rafsa ihop lite smink och dra in till Malin igen för en helkväll med tjejerna igen, med civiliserat vinpimplande (hmmm) och mer ost och nån mer mat. Usch kommer snart spränga byxorna känns det som.

Ha det göttans! :)