Söta saker

Idag har jag varit i Örebro med min käre far och gjort staden osäker. Eller, inte så jätteosäker - det hade jag inte pengar till. Men det var längesen jag var där, vi brukade åka dit ganska så ofta när jag var liten och pappa tyckte det skulle vara kul och dra dit. Sagt och gjort.

Örebro har för övrigt mängder av mysiga butiker med massor av prylar och fina saker och jag fick verkligen bita mig i läppen för att inte handla en massa pryttlar. Det verkar ha skett en cupcakeboom här också för jag hittade MÄNGDER med superfina cupcake grejer :(

I en inredningsbutik som heter Entré:

Nästa kök jag huserar över ska ha massor av såna här små fina kakfat och kupoler att ha kakor och cupcakes i.

Och sen en stor vykortsaffär med hundratals alla hjärtans dag grejer blandat med en hel avdelning  lösbröst, tändare i form av penisar och olika sexspel... plus retroaffiscer, utländska, färgglada plastväskor och... mer cupcakegrejer.

Hittade även skoaffären där pappa köpt skorna jag fick i julklapp. Allt såldes för 200 kr styck. Suck.

Men det var mysigt att går runt där och spankulera med sin far och käka mat och kolla i affärer, dock var det så satans kallt! Minus åtta, men jag har nog blivit ovan vid kyla, trots att Dublin inte är världens varmaste heller.

Vi åkte hem under eftermiddagen och jag har tillbringat kvällen med att ta bort den gamla gelén från mina naglar. Imorrn eftermiddag/kväll ska jag till Malin igen och fixa till dem och spendera kvällen hos henne med nåt gott att knapra på. Jag ska också hämta ut mitt pass så får ni se hur hiskeligt det blev.

Några små souvenirer fick jag med mig idag iallafall - man kan ju inte åka till Örebro utan att köpa NÅT - och en av dem är den här fyndiga lilla muggen jag tänkte ha på jobbet ;)