Pain.

Klockan är snart halv två och för 10 minuter sen kom bredbandet tillbaka efter att ha legat nere hela dagen. Gasp!

Men men, bättre sent än aldrig.

Satfläsk alltså. Jag fick så mycket stryk idag. Det här var nog nåt av det värsta jag varit med om i träningsväg. Jag som är van vid mina relativt safe redskap på gymmet eller snabba promenader. Här var det fullt ös medvetslös och slå skiten ur Rebecca så hon stapplar bakåt och skriker!

För fan, underskatta ALDRIG en mamma som tar sin tiomånaders på ena armen och en lika tung, fullständigt skräckinjagande otymplig barnvagnsunderede på andra. Jag fick kämpa för att hålla i den med bägge händerna nedför fem trappsteg. Seriöst.

Antingen är jag super, supersvag, eller så har Malin muskler av kryptonit. Förmodligen en kombination av bägge. När hon slog hade jag svårt att hålla balansen. När hon sparkade kunde jag inte hålla emot utan vacklade bakåt. När jag slog och sparkade och hamrade för allt jag var värd och svetten rann överallt på mig och jag grymtade ur mig gutturala, omänskliga ljud, så stod hon still och rörde knappt på armarna. Som värsta amazonkvinnan. Vid flera tillfällen blev jag rasande, på både mig själv och min patetiska avsaknad av styrka och pumpade på som fan på kudden Malin håller i och då börjar hon asgarva. 

Efteråt säger hon att jag "såg ut som en liten tjurig unge som inte fick ett gosedjur för mamma".

Japp.

När jag kommer tebaks till Dublin ska jag kavla upp ärmarna och träna styrka som en jävla idiot och ta varenda boxingsklass som finns och sen ska jag hem till Sverige igen och spöa skiten ur henne!! Satan vad jag ska vrida upp intensiteten och allvaret i mina och Addes brottningsmatcher. Hon ska få igen.

Fair enough, så fick jag en proteingdrink med smak av päronsplitt efteråt. Faktum är att jag har spenderat 8 och en halv timme hemma hos Malin idag så det var väl inte mer än fair att hon fick använda mig som uttryck för sina aggressioner.

En sak är säker - jag kommer ha jävligt ont imorgon,det känner jag redan nu. Ack ack ack :(

Och säkert som amen i kyrkan kommer det finnas ett FB inlägg hos mig med Malins skadeglada "hur känns det, har du ont idag eller!?"

Evil.