Mosiga måndag

Vaknade precis efter en liten powernap. Jag kom ju hem till huset runt halv två inatt, och skulle upp igen klockan nio för att åka till Farbror Blå och fixa mitt pass. Som för övrigt blev en disaster. Nu kommer jag gå runt och se ut som ett träsktroll i fem års tid på passet. Yippieyay. Tur att jag set bättre ut IRL iallafall.

Passet ja, jag hoppas verkligen att det kommer på fredag nu. De makulerade nämligen det gamla av bara farten. Så kommer det inte på fredag är jag ganska rökt.

Men får försöka att inte bekymra mig om det. Jag tog istället en lång, uppfriskande promenad med mina älsklingar i det vackra vädret - minusgrader men solen sken från en klarblå himmel.

Upptäckte att min ena hund fortfarande har en viss % bergsget i sig...

Efter att vi kommit hem har jag hunnit med ett besök på Maxi, köpte med mig en kebabtallrik hem (gudagott, om ni undrar... och även om ni inte undrar), tagit en lång, lång dusch och paniksmörjt in mig med Doves brun-utan-sol-lotion (för att man aldrig märker hur blek man är förrän man kommer till Sverige där folk faktiskt har en annan färg på huden än blekgrått eller rödflammigt), uppdaterat mig om jobbet från Markus (30 ogjorda mail ve och fasa, men feedback från självaste N) och sen... vart det inget mer. Orkade inte.

Jo, Malin ringde ju! Glad E i bakgrunden som lät som en mänsklig pipleksak. Han har fått en gåstol, och dem har jag varit med om förut  :)

Malin är glad över min hemkomst och vi hinner med lite tjejskvaller. Så hojtar Markus. Nåt om knäckarmar. Nej, andra armar? Ont i armarna?

Malin: Ja just det, jag tänkte.. jag ska ju träna boxing imorrn klockan sex. Och Lisa som är min boxningspartner kunde inte följa med. Så jag tänkte *trumvirvel* att DU skulle följa med!

Jag: *aningens tveksamt* Boxing säger du... ja men det kan ju vara kul...

Malin: Ja eller hur! Så får du ju tänka på att jag burit runt på en tio-kilos i flera månader nu så jag har hunnit få lite styrka!

Jag: OK...

Malin: Så jag ska SPÖA SKITEN UR DIG!

MUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

(eller nej, hon lade inte av nåt evil laughter i slutet. Men hon kunde ha gjort det!)

Jag: ...

Så nu ska jag boxas med en småbarnsmamma med biceps av stål från bärande av 1 styck barn, kassar, barnstol, 2 styck katt, fågelhus, båtmotor, extradäck - samtidigt. Typ? Och som är två huvuden högre än mig. Huga.

Jag ska föreställa mig att hon är Adde. Så kan jag försöka finta, och förlita mig på min utomordentliga smidighet... eh.

Aja. Det är imorgon. Under tiden ska jag ladda upp med sådana här:

Och ta en till promenad med jycksen i fem minus. Burrrrrrr...