Memories

Asså, bästa... Brorsan den jäkeln hade snott min dator och skapat ett konto åt sig själv eftersom hans laptop är trasig. Men - jag har min stationära up and running! Jag har ALLA mina bilder! Jag var så orolig att de hade försvunnit eftersom jag kopierade över allt till min netbook innan jag flyttade till Dublin men sen hittade jag dem inte nånstasn i den, vete fasen vart de tog vägen. Och så var jag rädd att jag hade varit dum nog att KLIPPA ut allt istället för och kopiera. Men så dum är jag faktiskt inte. Och nu har jag suttit hela kvällen och bara kollat igenom bilder. Vilken nostalgi.

Så pass att jag tänkte skapa en ny kategori där jag samlar mina gamla minnen från resor och händelser. Jag tänker alltså spamma bilder i den här bloggen och ni som läser den och inte diggar massa bilder kan ju scrolla pekfingrarna av er, eller vilket ni nu använder...

Ska bli kul och kunna samla äldre saker här med i min virtuella dagbok.

Vi börjar lite lätt med de här underbara bilderna på mina vovvar  <3

Redan då, fyra år sedan. Pinnfajt.

Min älskade mormor med Minifidan, en vecka hade jag haft henne här.

Vilka sommarminnen jag får av den här... Vattengalna Saga får rycket, rullar sig i sand och kastar bollen i vattnet, dyker efter den, upp igen, runt i sanden... sand överallt i lägenheten, ända fram till december...

Samma plats två år tidigare.