Intet nytt på västfronten

Fan det är dåligt med lust och blogga nu asså. Men jag ska ju hem på söndag nu så då kommer det ju kanske lossna lite. Ska bli väldigt gött, även fast det är ganska nice på jobbet nu. De flesta av våra newhires tar samtal och det har gått dagar utan att jag behövde ta ett enda utan har kunnat koncentrera mig på mail, kvalitét och kunskapsdokumentering. Very nice.

Övertid har det ju blivit, var och varannan dag. Har varit så  himla trött alla dagar att jag bara kommit hem o lagt mig i sängen typ. Då är det ganska lägligt att det kommer en minisemester till mitt i allt :) Tjejkväll är redan planerad och massor med gos med mina vovvar - och lösgodis! Har fått ett sånt sug efter lösgodis.

Appropå godis, så har ju jag cookie friday idag! Och i vanlig ordning så spenderade jag hela torsdagkvällen med att baka. Tyvärr vart jag grymt besviken när min nya spritser från Dunnes gick sönder efter 10 cupcakes... :( så de andra fick inte den fina kristyren jag hade tänkt och jag tappade helt lusten att baka efter det. Men the show must go on så jag gjorde en enorm bunke chokladglasyr och bredde på manuellt på alla. Nu sitter jag här med endast tre jordgubbscupcakes kvar så tydligen gick de ändå hem.

Ikväll får vi se om det blir lite partaj om man fortfarande känner sig sugen! Länge sen nu.