Äppel-och-lingon cider

Jag är astrött och låg så skönt i soffan med min cola och tittade på dokumentärer men en viss person ska prompt ha en viss bild som ny profilbok på FB så får väl skriva det jävla inlägget då. Det blir inget långt för vi har inte gjort mer än varit på IKEA under dagen med Tom och Anna och lekt sällskasresan eller nåt med tre par... men det viktigaste är ju såklart och ha med ännu en bild på KÖTTBULLARNA:

Jag och Adde tjockast av alla ofc med efterrätt också - ska det va så ska det!

Vi inhandlade tråkgrejer som behövs i nya lägenheten, såsom en rejäl kastrull och stekpanna, bunkar, decilitermått och annat skojsigt. Och äpple-och-lingoncider som ser ut som värsta skumpan. Smakar lite udda, med eftersmak av rökta lingon. Kan man röka lingon?

Varsågod förfan, får jag gå och lägga mig i soffan igen nu...