En blick för blick

Fy FAN vad skönt med fredag. Jag är så trött på våra kunder atm. Så trött på deras attityder. Eller ja, vissa iallafall. Jag har haft ett par st idag som varit gulliga och trevliga och önskat en bra helg. Men sen de här attityden vissa har bara för att de mailar och gömmer sig bakom datorn. Professionella, vuxna människor, jo jag tackar...

Näe, ma kan inte pleasa alla. Man får fokusera på det positiva. Som min favoritkund som blev glad att just jag svarade i telefon strax innan jul, så han kunde önska mig god jul innan han gick på ledighet. Aww.

Hade tänkt jobba övertid idag och hålla min standard uppe men sket i det. Får bli ett par timmar på söndag. Nu ska jag bara vara ledig. Har smällt i mig en pizza med fyra sorters ost och överväger nu att poppa lite popcorn. Fredagsmys of doom.

Har hittat ännu en favoritblogg: Angelica Blick

Älskar hennes stil, även fast jag inte skulle ha på mig allt så är hon riktigt inspirerande. Och jag älskar hennes Marilyn Monroelook med lockigt, platinablont hår och röda läppar. Jag ska plugga hennes sätt att locka håret hela kvällen imorgon. Och jaga rätt på hennes ursnygga klackar från Zara. Vill också ha en systemkamera och ett stativ o ta så fina outfitbilder. Baaah...

Bild lånad från hennes blogg.

Så nu vet ni vad jag gör ikväll!

Ha det gött era göttingar