Nytt o fräscht

Det var inte roligt och bära alla grejer från gamla till nya lägenheten kan jag ju säga. Hade Adde som packåsna visserligen, men det tog ändå ett par rundor för och få med allt. Jag var för snål för taxi, kostade 15 euro som bastaxa, och vi skulle åka 100 meter. Dumt såhär i efterhand kanske, men men. Jätteskönt här, sängen är stoooor och mjuk och ett överflöd av kuddar har vi nu. Det är mycket utrymme och jag älskar det stora köket - där ska jag baka loss nästa vecka sen!

Fick min lönespec idag också och det payar tebaks och jobba övertid iallafall - även fast jag räknas som "höginkomsttagare" o får betala mer i skatt vid en viss gräns... men imorrn ska vi nog käka Vineyard så då kan jag treata lite iallafall. Plus IKEA i helgen för o shoppa lite nytt.

Jag fick chokladägg idag som onsdagstreat av pojken så jag har legat i sängen hela eftermiddagen, kollat serier, ätit choklad och läst tidning - och jag som sa till Johannes igår att jag skulle börja träna idag igen... men behövde ligga här och inte göra ett skit. Så det så.

Ska fortsätta med det, ville bara skiva några rader.

Gonatt på er!