Detektiver och kråkor

Söndagseftermiddagen har nu spenderats med och packa. Imorgon traskar jag iväg med mitt bagage. Jag funderade först på och ta det på tisdag och sitta övertid imorrn för jag misstänker det kommer behövas. Men bättre och bli av med det så jag kan slippa tänka på alla tunga väskor, kartonger och IKEA-kassar. Sen när jag kommer hem efter ett biobesök med pojken så meddelar Bill och Bull att de tänkt börja flytta in grejer imorgon efter jobbet. Jahopp.

Biobesöket ifråga var Sherlock Holmes 2. Jag har faktiskt inte bestämt mig för vad jag tycker om filmen? Den var bra men ändå... lite rörig. Jag vet inte. Det var snygga analytiska slow-motion-scener iallafall. Och Sherlock är alltid rolig. Så den var nog bra ändå. Tror jag.

Stefan visade mig den här videon också. Gud vad jag diggar fåglar alltså :D jag vill gärna veta hur den här rackaren kom på att han kunde slidea nedför snöiga tak - tydligen kan kråkor ägna en stor del av sin vardag till ren och skär underhållning.

http://wimp.com/crowtubing/

Nu ska det sovas. Söndagnätter och måndagmornar är alltid ett moment 22. Man är aldrig trött på kvällen utan somnar jättesent. Sen är man helt klubbad när man vaknar. Och så är det alltid värsta ruschen på måndagar. Ingen bra kombination, men det fixar sig nog!