The Rape Tunnel

Jag och Stefan var ute och handlade idag. Efter den sedvanliga shoppingen till min grönsaksgratäng med getost (yum!) gick vi förbi polackrucklet som liigger en bit bort och som säljer allsköns grejer men framförallt - estrella chips. Vilket är som den heliga graal för oss svenskar. Vi browsade runt därinne och hittade en hel drös med roliga saker!

Kokosnötjuice... räkfärs... konserverade minibläckfiskar...nötter och frukt i sirap (!) och äggchips. Gurka heter "ogorki" och de har buteljer med vinäger, kakor och bredbar ost.

Jag hittade några små guldklimpar här inne i form av en hel drös med essenser för bakning - perfekt till glasyren till mina cupcakes. Köpte en med jordgubbssmak.

Stefan stod ch funderade på hur många... majsstänger han skulle ha, eller vad det nu var. Långa, smala, gula pinnar. Jag sa att de säkerligen inget smakar. Han trodde tvärtom, men tog en liten påse. Vad smakade de?

Pappkartong. Jag vet, för jag har ätit sådana.

Vi hittade också denna osannolikt underhållande - energidrycker. De ska väl se ut som patroner, men ser ut som... tja, vad tycker ni själva? Är det bara vi?

Efteråt visade Stefan mig vad som kallades för "våldtäktstunneln". Har inte sett den förut, men tänker för mitt liv aldrig gå här själv. Läskigare place får man leta efter.

Nån som känner för och köpa den "tomma" lilla gräsplätten bredvid?

Stefan var en badass och skräpade ner. Big diff.

Det fanns redan dekorationer. Till och med en dyna, att... sitta på.

Väldigt mörk tunnel, komplett med spyor.

Och inte vart det mycket bätte när man kommit ut ifrån den. Det kommer en till tunnel. Det är stängsel runt hela skiten. No escape.

Man ser att det är ett hett tillhåll vilke tid som helst på dygnet.

Det finns en utväg genom ytterligare en tunnel som leder till parken men den är igenbommad.

Här kan de dumpa liket efter att de slagit ner dig med en hammare, raped the crap out of you och huggit av dig näsan som souvenir.

Och då är du inte ens nära utgången genom mörka-spya-tunneln-nummer-två.

Aldrig mer alltså. Inte själv.

Men denna gången klarade jag mig iallafall. Vore konstigt annars... och jag är lessen, men jag var tvungen: