Kollage-kaos...

... har hittat en ny addiction. Gud vad jag älskar Picnic och Picasa... nu har jag upptäckt att man kan göra kollage. Så nu har jag suttit och övat och klippt o klistrat och gått igenom så många bilder, och insett att jag måste rensa upp bland dem alla och framför allt göra en BACKUP.

Det första jag testade var att göra ett vanligt, scramblat kollage av mig själv med misslyckade webcambilder. Man kan inte tro det är samma person... skillat att lyckas vara snygg och ful på samma gång. Kolla bilden längst till vänster i mittenkolumnen! Rehab nästa?

Sen gjorde jag ett snabbt kollage med lite av folket jag träffat här på den gröna ön. Aww.

Sen ett face kollage av mig själv. Egoego.

Sen hittade jag scrapbook-effekten... Awww-times på denna.

Och denna!

Fy fan vad det ska göras kollage här nu. Satan i gatan. Men först rensa upp bland alla bilder. Ska försöka räkna hur många jag har med...

http://picasa.com för er som blir lika redigeringsgalna som jag.