Saturday night lights

Ligger här i sängen med en hel påse popcorn liggandes som en kudde i min mage och en cola på bordet bredvid. Cosmopolitan och emellanåt koll på mina rep, druvjuicer och råttsvansar i Castleville. Så ser min lördagkväll ut. Jag har precis spenderat sju timmar på jobbet med Markus och Jakob och jobbat övertid. Surprise va? Vi har stängt så många tickets att jag befarar att det kommer bli fullständigt krig på måndag och att våra noobs kommer fly skrikandes... men men, det får vi försöka rida ut. Vill de ha ner ticketkön så.

Så jag är inte så upplagd för halleballoo just nu. Jag borde egentligen packa. Igen. För guess what, nu ska jag flytta igen! Adde, Andreas och Catrin har skaffat egen lya precis ovanför Spar - 2 år gammal, skitstort kök, superfräsch - och jag blev tillfrågad att flytta med. Vilket innebär 150 euro mindre i hyra, ett stort luftigt kök att göra tusentals cupcakes i och så dessutom en chans att få bo ihop med min pöjk innan jag åker hem till Sverige... win-win-and-win.

Adde spelade in en liten video idag som jag snodde för er som vill spana och höra Addes kvack-skratt. Vi kommer ha rummet med egen garderob och toa. Awesomeness.

photo.php?v=10150474353426814&set=vb.642516813&type=2&theater

Jag ska dessutom packa en tredje gång om 2 veckor då jag åker hem till Sverige igen för passet. 29:e till 5:e kommer jag vara där så passa på att boka in era tider nu så alla får  a piece from the cookie jar.

Igår var det ju Team Night med ju, jag ska slänga upp ett inlägg om det så snart jag chillat lite mer, krävs ju effort och sätta in kabeln i telefonen och tanka över bilder.

Later.