Go Team!

Team Night.

Planerat: käka på TGI Friday, bowla och spela laser/quasor/whatever tag.

Resultat: 3 timmar på TGI och en 40 minuters bowling.

Vi fastnade helt därinne och satt och åt massor av mat och drack massos av färgglada drinkar - TGI:s är awesome på stora, färggranna mumsiga drinkar, jag är helt kär i dem <3 De har med Oreokakor och glass och det är mudslides med kahlua, baileys och massa gott och bubbelgumsshots och appletinis, min nya favvo. Att jag inte testade dem redan när jag såg Scrubs..?

Appletini: vodka, vermouth, äppeljuice.

Väl vid bordet startade kvällens maraton av troll-cocktails för grabbsen jag satt hos, Victor och Stefan. Våra nya kvinnliga noobs serverade dem just de färgglada drinkar de skyr annars. Hot mot manlighet and so on... bra för min del som satt där och kunde ta på mig offringen att avsluta dem när det inte gick längre ;)

En Cosmopolitan till Stefan: 

Så ska vi icke förglömma maten också! Eftersom vi är IBM:are fick vi tre rätters för 15 euro stycket. Inte illa pinkat.

Förrätt: bruschetta med tomater, rödlök, balsamvinäger, ost, vitlök och basilika. Skulle kunna äta sådana hela dagen. Ska fan fixa det till matlåda.

Huvudrätt: en hederlig TGI cheeseburgare. Med extrabeställd blåmögelostsås emellan bröna. Höhö.

Det här var tydligen hysteriskt roligt. Stefan försökte pumpa (höhö.. ne nu får jag fan sluta, så jäkla skadad av mitt umgänge) ut ketchup men lyckas inge vidare, svänger över flaskan till mig och ber mig försöka, "du som kan sånt här, möhöhö". Och jag tar tag i flarran och ger den en ordentlig dask och det bara sprutar ketchup ut över hela bordet och bort till Victors meny. Tänk er antalet skämt sånt här ger upphov till...

Min dryck till maten, ytterligare en storfavorit: strawberry daiquiri <3

Och appropå strawberry daiquiris... stackars lilla Victor fick en sån i cocktailracet, i sitt ursprungliga, megastora glas! I en sådan här är det rom, joprdgubbar, lime och krossad is. MYCKET, krossad is. Så Victor kämpa. Och kämpa.

Det här fotot var kul. Sugröret syns knappt. Ser ut som han suger eller blåser i fria luften. Gud vilken mening. Skadad.

Men hur mycket han än försökte så gick det inte ner mer än att det rörde sig nån cm nedanför kanten. Så Pablo tar över och slår vad om att kunna svepa hela härligheten.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=K2ccZZKtYmA&feature=youtu.be]

Mycket krossad is som sagt. Mycket smärta.

Åh, och just det - efterrätten!

Chokladfudge <3

Coola killarna.

Sen satt vi här alldeles för länge, hade askul, gick till leisureplex och fick spela lite bowling, jag försökte vinna en mjukis-cupcake i en klomaskin men på fjärde försöket fick den tag i ett annat gosedjur som släppte och landade OVANPÅ min cupcake. Fuck that shit.

Jag var taggag på att hänga med ut men sen slog tröttheten till - trots allt satt jag övertid och gick dirr från jobbet till B-town med Maria och Sara och har varit så fruktansvärt trött hela veckan så visste att det skulle bli såhär. Synd - nästa gång dock! Så åkte hem och däckade i sängen, och sen upp och joobba och ja, ni vet resten...

Lite smått skuldkänslor för allt frosseri igår och idag (taco fries på jobbet) men får försöka ta igen det imorgon och sen fortsätta med nyttigheten nästa vecka - och då börja träna igen med!