Crack up

Kom på att jag inte bloggat på fyra dar här. Inte särskilt mycket egentligen men för nån som tycker om och skriva och inte vill ha tomma gap i "dagboken" känns det mycket. Men det finn inte så mycket vettigt och blogga om för tillfället. Nya saker är på G här men vill låta det utveckla innan jag ropar hej. Annars - övertid. Satt till tjugo över nio i måndags kväll, första och sista gången. Helt mosig i huvet hela tisdagen sen. Men blir bra lön. Det är mitt mantra. Det gör att jag inte blir superstressad under dagen med när jag måste ta samtal också och det är mail kvar vid fyra. Börjar bli haj på det här med övertid vid "kontoret", med instantkaffe och mitt smattrande vid tangentbordet som enda sällskap. Jag ska till och med vara så worky att jag jobbar mer övertid i helgen - med sällskap då iaf :)

Imorrn är det ocks teamnight så då ska vi till TGI:s och käka mat, och dricka drinkar och sen bowla och annat skoj i Leisure Plex bredvid. Blir nice, så länge man inte blir knockad av fredagströttheten. Jag är ganska slut redan nu och har varit sen halv åtta så jag ska törna in till bakgrundsljudet av Sex and the City - den serien tröttnar jag aldrig på, hur larvig även jag kan tycka att den är ibland men det är min favoritserie ändå :)