Premiär!

 Så har man då testat den nya maskinen och bakat cupcakes från ett veritabelt våffeljärn. Jag är faktiskt väldigt nöjd! De får en väldigt fördelaktig form och storlek ur dekorationssynpunkt sett. Just de här cupcakesen blev ganska hårda, inte så man kan slå ihjäl nån med dem men en aning fastare än vad jag är van vid. Det kan ha och göra med att jag hade i lite mer mjöl för att den inte skulle vara så rinnig när jag klickade i smeten. Eller så är de i för länge och jag måste lära mig anpassa tiden efter innehåll.

I vilket fall så kommer jag nog ha väldigt roligt med den, ska jag göra större satser kommer det ju ta längre tid men om jag ska dekorera dem så är det lätt värt det.

Nu är inte dekorationen den roligaste dock :) jag hittade en oöppnad tub med röd glasyr och högg den direkt istället för den vita glasyren jag tänkt mig och det var lite fail. För jag har inga dekorationer som matchar röd glasyr tyvärr. Illrött och rosa går inte så bra ihop. Dessutom smakade den röda glasyren ruttna löv med eftersmak av järn.

Men men, om man börjar såhär kan det bara bli bättre eller hur? ;)