Nu är det jul igen!

Hemkommen mätt och belåten efter en vända på Vineyard, så kommer Stefan och vill ha julklappsutdelning. Mina attribut till honom: en star wars-bobblehead, baconmajonäs, baconklubba och lite annat smått och gott. Jag har gått över till den oseriösa sidan efter några "seriösare" presenter.

Stefan gick all in på den seriösa sidan och inledde med att ha trotsat alla principer och inträtt Den Kvinnliga Sfären på - Bodyshop! Och inhandlat ett kit med duschkräm och body butter med papayasmak. "För att du alltid gillat det torkade naturgodisvarianten". Aww.

Sen drar han fram det tunga artelleriet...  BARA BA BA BA BAAAAM....

*trumvirvel*

En cupcakemaskin!

Kommer ni ihåg när jag länkade den för ett tag sen i min To Be Bought lista? :) Nåväl, den fanns och köpa här i B-town har jag noterat, och det hade tydligen Stefan med. Nu jäklar ska vi baka ÄNNU mer cupcakes!

Tack så jättemycket vännen <3