OMG filter!!

Nu har jag suttit i en halvtimme och letat efter en jäkla meme jag såg för några veckor sen med en fjortistjej som gapar över att hon skapar konst med sina filter i bildredigeringprogram... jag som sitter och tycker det är hemskt spännande att göra själv!

Men skitsamma. Jag får vara fjortis då :) jag har inte orkat lära mig Photoshop.

Jag kom ju håg att vi har te, så nu sitter jag och dricker te för fulla muggar (ha!) med hallon/fläder. Dock tror jag inte jag köpt den, har för mig den är Andreas? Aja, finders keepers!

Det har nämligen varit fruktansvärt Irlandsväder idag. Det har spöregnat, HÅRT, sidledes, blåst som fan, och kallt som fan. Är ju ytterligare nån storm på G som drar förbi oss. Igår trodde jag taket på IBM skulle lyfta. Idag trodde jag fönstrena skulle ryka. Man är inte katig när man sitter ensam därinne och jobbar och det låter som en krigszon där ute. Tre timmar övertid vart det idag - om jag fortsätter såhär kanske jag kan unna mig ett par skor i månaden ;)

Jag kom också på att jag måste förnya mitt pass. Det går nämligen ut i mitten av mars. Wops. Så det blir och åka tillbaka till Sverige i slutet av/början av januari/februari. Motala har kappt hunnit hämta sig efter min sista framfart innan jag drar in igen! Hade ju tänkt hinna med en vända till snart, men inte SÅ snart :)

Jahapp, det var väl allt egentligen, jag ville mest visa upp mitt fina halsband jag fick av mamma i julklapp <3 en större kedja med olika smycken man kunde hänga på och jag har helt fastnat för det här tunga, blanka hjärtat. Tyngden gör att jag blir påmind om den, och dess givare hela tiden. Awww...

Puss puss!