Årsjubileum

Idag har jag varit på IBM i ett år. Ett helt, fucking år. Vart tog det året vägen..?

Jag ska inte svamla nåt sentimentalt sladder om det gångna året och hur det har förändrat mig och allt det där. Det gör jag redan regelbundet tycker jag. Istället ska jag borsta mina tänder i tio minuter, smörja in mig med en av de fina krämerna jag fick i julklapp och kura ner mig och se nyaste How I Met Your Mother. Jag startade min dag tillbaka idag med övertid. Bara två timmar, men det behövs. Spara spara spara. Kaos på desken i ett hav av noobs och nya på igång. Fick ta hand om en 19-åring idag. Typ två meter hög guldlock. Tror ni man kände sig lite underlägsen? ;) och GAMMAL!

Blev nyttig musli och en slät kopp kaffe till kvällsmat. Men det var inge roligt och fota. Istället får det bli en bild på macaroonsen jag fikade på förra veckan Det var tider det.