Home sweet 2nd home

Så var man hemma i Dublin igen då. Anlände klockan ett inatt, senaste tiden jag kommit tillbaka på hittills - men det var skönt, fick ju större delen av söndagen att packa, äta kebabpizza och gå med vovvarna en sista gång på.

Jag hade ju sån himla tur, eftersom en vänlig själ talade om för mig att det var Bank Holiday idag, strax innan jag åkte, så slängde jag i all hast in att jag ville ha day off idag. Och jag fick veta för ett par dar sen att jag hade fått ledigt, vilket var helt underbart. Jag kände det när jag kom hem inatt, att bara ställa ifrån sig väskorna och lägga sig och sen gå upp och jobba fem timmar senare hade varit själsdödande. Nu får jag lite tid och landa på. Och blogga! Och försöka få in mina julklappar i mitt rum! Man kan inte tro att smycken, parfym, krämer etc tar så jättemycket plats, men jodå... trots att jag var selektiv med vad jag tog med mig.

Min nyårsafton var iallafall lugn, jag ville ta det lugnt och njuta av sista kvällen. Vi åt kalkon och hasselbackspotatis, och till efterrätt en glasstårta formad som en champagneflaska som min morbror trodde var en äkta flaska ända in till första hugget med skeden :) och ostkaka - TVÅ efterrätter, that´s how we roll...

Har inga direkta nyårslöften eftersom jag tycker de är så överskattade, men mitt motto nu är iallafall - SPARA! Även fast jag inte vill tänka på det så åker jag hem om några månader och börjar om från noll, så jag måste dra in på mina skor, kläder, cupcakes, äta ute etc etc och spara så mycket jag kan och vara selektiv med vad jag lägger pengar på. Det blir svårt, finns en del jag ångrar att jag inte gjort, som och resa mer. Men det kommer tid till det sen.

Sen ska jag gå ner mina förhatliga extrakilon... det gör mig inget att vara kurvig, men nu kommer jag inte i mina favoritbyxor från New York och jag kom inte i de fina stövlarna jag fick av mamma i julklapp, och fick åka och byta och upptäckte då att jag knappt kom i NÅGRA stövlar! Visst har jag alltid haft stora vader efter alla promenader, men kom igen... 7 kilo är det, och det borde gå skapligt om jag skiter i och köpa mina cupcakes ;) och träna som jag gjorde innan jag åkte, det är maten jag får modifiera mest tror jag.

Nu ska jag försöka komma på hur man får varmvatten i mitt rum, packa upp resten, och sen börja föra över alla bilder och grejer och skriva världens längsta blogginlägg typ... nevars, det får bli uppdelat. Se om jag hinner fixa mat till de andra med.