Stormigt

Fy satan vad det ska blåsa... igår var det lugnt, och sen idag är det som och vända sida helt och det viner och dunkar och härjar som fan. Tror hela tiden att nån ska komma in genom dörren eftersom handtaget guppar upp och ner.

Veckan går så jäkla fort och det känns inte tillräckligt :( speciellt inte när ens skara vänner jobbar inom vården också på de tider vi har/hade, och som fortfarande är timmisar och blir inkallade titt som tätt.  Misstänker att det väntar mig till viss del när man kommer hem. Och Sthlm hade jag velat åka upp till med, men det får fasen blir och åka dit över en helg sen i vår. Skulle promenerat med Jenny idag men det blev inkallning till herr Skrik istället. Så nu funderar jag på vad jag ska göra istället.

Jag kan ju passa på och lägga upp lite bilder iallafall. Hade en helkväll med tjejerna (utan Kiddan, du var saknad!) där vi åt medelhavsbuffé som var supergott, körde julklappsspel och badade i jacuzzi hela kvällen. Underbart. Fick tyvärr inte mycket mer bilder än på maten :D

Hade ingen egen bikini med mig så fick låna. Herrejösses vad stora brön jag fått...

Missade helt och ta bild på tjejerna men har tiggt Malin om lite bilder :)