Uppblåst

Nu är det mesta av julefirandet över och jag har bara legat och gonat i soffan/sängen och ätit massor onyttigt och läst böcker och bara haft det allmänt gött. Min mage är i ett konstant uppblåst tillstånd och nu får jag lägga lite band på mig själv så jag inte fastnar i flygstolen på vägen hem sen. Tur att jag går med hundarna om dagarna med.

Men imorrn drar det igång. Då ska jag upp  halv tio och åka till  lasarettet för det fördömda obligatoriska mötet man måste ha för och få sina piller, sen till tandplågarn igen halv elva för och gröpa runt i munnen, och sen klockan ett ska jag till en av mina julklappar - klippning OCH färgning hos en frisör (sweet!) och sen klockan fyra ska jag in till tjejerna i Vadstena för en kväll full av god mat och spabehandling. Full rulle med andra ord. Hoppas jag fixar förmiddagen genom att tänka på eftermiddagen.

Jag träffade Adde idag iallafall en sväng på eftermiddagen. Vad gör man på annandagen i Motala? Jo man köper fika i form av kaffe och Ballerina Pepparkaka glass på donken och åker ut till Borenshult för en romantisk fika vid slussen ;) det är annat än Dublin det... och åker runt lite i en varm bil och kollar in omgivningarna. Inga julklappsbyten ännu, av inte alls ovanliga manliga skäl, utan det tas senare i veckan. Men det var mysigt ändå <3

Ska försöka sova lite så man orkar med allt imorrn men med en hel kasse full av böcker blir det inte mycket sömn här asså. Ibland undrar  jag om inte böcker kan klassas som mindre droger. "Bara EN sida till..."