Dan före dopparedan

Det har varit fullt kör här. Kom precis hem efter en rejäl, lerig runda i Ödeby med hundarna, och nu är det lera överallt typ. Ska slå in några sista-minuten-klappar innan jag och brorsan drar till pappa för en mini-julafton ikväll, eftersom pappa jobbar över julen.

Men igår iallafall, så stötte jag på Victor och vår nya noob på flygplatsen! Så jag lyckades hålla två platser åt dem i planet (priority boarding ftw) och sen var Victor snäll och erbjöd mig att åka med hans pappa som skulle komma och hämta honom, eftersom de ändå åker förbi Linköping. Så slapp jag sitta och vänta ett par timmar på flygbussen, de brukar alltid gå på konstiga tider och jag har alltid fått sitta och vänta på dem och kommer hem vid tolv, halv ett på kvällen. Nu var det bara knalla ut och sätta sig i hans bil, en splitterny Volvo med hundraelva finesser. Victors pappa var precis som Victor själv - pryl-och-teknikgalen och de satt och analyserade GPS:en ihop där fram :)

Bäst av allt var ju när pappan drar igång Spotify på Ipaden och hojtar "den här är bra, det är väl den stilen du tycker om?"(till Victor) och sen drar han på dupstep på högsta volym! :D det bara dånar i hela bilen, han hade ju slutsteg, baslåda, surround och hela köret, helt jäkla awesome, jag hade kunnat sitta i den bilen hur länge som helst och bara lyssna på musik. Så tack för den Victor!

Väl hemma började gödningen - struvor och klenäter och kaffe, och ost. Lika bra det, för tidigt på morgonen idag hade jag tandläkartid. Jag lyckades självklart försova mig, för att jag vaknade vid jobbtiden imorse, kollade mobilen där jag faktiskt kommit ihåg att ställa om till svensk tid, och sen på datorn som fortfarande var på irländsk tid. Och sen ändrade jag den svenska till irländsk och somnade om! Så det var panik bort till tandplågarn. Och där fick jag igen för mitt skryt om att jag aldrig haft hål och alltid bara gjort regelbundna undersökningar... och att jag redan haft min dust med tandis när de behövde möblera om i käften för tandställningen.

Tydligen har jag världens inflammation i tandköttet, början till flera hål och dessutom tandsten. Oups. Kanske dags att dra ner på cupcakesen... min tandläkare muttrade bekymrat och petade runt bland mitt tandkött (ajajajajajajaj) och när hon var klar såg det ut som en veritabel krigszon i munnen. Många skadade. Så jag ska komma tillbaka på tisdag nästa vecka och göra "behandling" och jag fasar lite inför den eventuella smärtan det kommer innebära :( men men, mitt eget fel.

Så nu har jag skitont överallt i munnen och kan knappt tugga, och försöker "vänja" mitt stackars plågade kött vid föda igen genom att försiktigt knapra på pepparkakor uppblötta i kaffe.

Dessutom behövde jag nya p-piller och givetvis var jag tvungen att göra en undersökning före jag får dem, och det var en ren tur att det in en avbokning precis när jag ringde så dit ska jag också på tisdag... före tandplågarn. Det blir ingen rolig dag asså. Tur att jag ska till tjejerna på kvällen sen.

Mina grisar var iallafall glada över och se mig, Fidan höll på och knocka omkull mig som vanligt medans Saga körde på "du-övergav-mig-jag-tänker-låtsas-som-att-du-inte-finns-stilen" och seglade rakt förbi mig och ut i trädgården. Men sen kom hon tillbaka, ångerfull, med sin kära boll i munnen som välkomstgåva och ville göra allt på en gång - visa mig bollen, hoppa, lägga sig ner, gosa, pussa, springa ut och in igen.

Plus, som en tidig julklapp så har jag köpt brorsans Nokia N8 till en billig penning! Han har nämligen uppgraderat sig till en N9. Så nu ska jag sitta och lära mig en helt ny mobil från scratch igen, spännande! Den är inte rosa, men det fixar man med skal ;)

Men det får bli senare, nu ska det slås in klappar så ska vi strax dra oss. Ha det gott!