Nya lägenheten

Ikväll  fick vi äntligen börja flytta in grejer in vårt nya crib så nu är bara mitt bord, datorn, klapparna och julgranen kvar här. Det bär jag över imorrn, så sover jag nog sista natten i det här rummet nu. Lite vemodigt är det, jag har ju ändå bott här nästan ett år och större delen av tiden med Adde. Nu kommer mitt rum vara mindre, bara för mig, och vägg i vägg med Stefan. Hum...

Det var iallafall en utmaning att få in alla grejer. Herregud vad mycket kläder jag har... blir och rensa allt sen när jag kommer hem efter nyår och slänga lite. Vill inte tänka på hur det kommer bli när jag ska packa för hemresa sen. Vill inte ens tänka på det överhuvudtaget. Usch.

Fick fatt i DHL paketet också. Dyraste paketet ever. Det låg i ett DHL kontor jämte FLYGPLATSEN så det blev taxi fram och tillbaks dit och det blev inte billigt... men så går det när man är klantig och inte adresserar till IBM istället. Nu har jag lärt mig min läxa. Och inga mer klappar till boysen det här året.

Ska strax försöka sova i stanken av stekt tonfisk som Stefan brassar på med nere i köket. Tisdag imorgon, sen bara onsdag kvar <3

Galgar kommer. Glömde dem i gamla lägenheten.