4:e Advent

Så var det 4:e advent då. Har spenderat den på stan, shoppandes de sista klapparna och letat efter DHL kontoret som inte finns... får ringa runt till fyra olika assembly points som tydligen finns, imorgon, och sen åka taxi till den rätta, om grabbarna ska få sina julklappar =/

Har också packar ner större delen av rummet och nu väntar vi bara på klartecken från landlorden på att vi kan flytta in grejerna, verkar inte bli ikväll dock.

Men jag har iallafall spenderat kvällen med att slå in alla klappar! Lyssnat på massa julmusik och insupit doften av mina pepparkaksljus samtidigt ;) ska det va så ska det. Enda kruxet är att jag glömt etiketter, så nu får jag komma ihåg vem som ska ha vilket paket. Gjorde nåt slags system med rosetterna som jag säker kommer fatta nada av sen.

Jag ser faktiskt fram emot måndag nu, för när måndagen är klar är det bara tisdag och onsdag, och sen åker jag (förhoppningsvis! Det blir bråda dagar innan, med och jaga paket och flytta in och ut och städa och packa och allt så jag får verkligen ha järnkoll på att jag har allt fixat, virrig som jag är. Nu har jag iaf fixat nog för idag så ska ta ännu en lång dusch och sen krypa ner i sängen med min bok som jag gav mig själv i tidig julklapp - egentligen ska den vara till flygresan hem (förhoppningsvis) men jag gjorde misstaget att läsa de första sidorna och nu är jag fast. Den börjar under hösten och julen i New York och då var de ju kört... <3