Lördagsmys på jobbet

Har precis kommit ur en superlång dusch och känner mig helt avdomnad i kropp och själ. Det var ju tänkt att vi bara skulle åka till Woolshed en snabbis i torsdags och träffa lite folk och dra hem tidigt. Slutade med att vi var kvar till klockan ett, för att de låtar som de andra ville sjunga "fanns inte" trots att de var med i listan. Men kanske lika bra. Man ska kanske undvika att höra Spiris skråla "Looking for Freedom" eller Sara som inte alls verkade i form för sin rocklåt till slut ("Jag är FÖR GAMMAL för sånt hääär!") när det är lite för mycket alkohol i kroppen och jag själv... ja, jag signade inte ens upp - lite mer onykter måste jag vara, kareoke gör inte riktigt min röst rättvisa heller. Men AZ gänget och några till stod och rockade och har lite fina bilder på det men det var inte önskvärt att lägga upp dem ;)

Så ja, jag var lite taggad ett tag där, när jag och Sara stod på bästa utkiksplatsen och hade bedömning av alla brudar och ömsint gestikulerande ballad-snubbar. Men sen var jag så dödstrött att jag mest stod och stod, innan vi kunde dra hem så jag kunde stå och halvsova i duschen istället.

Fick mig några goda Irish Coffee iallafall, Woolshed har de godaste so far, utan tvekan. Massor med gott chokladpulver ovanpå.  Sen var det ju inte så glada miner dagen efter kan jag ju säga. Jag vart aldrig ens onykter på mina gräddiga kaffedrinkar, var nog den enda nyktra på det stället, så ingen baksmälla - däremot hade jag ju redan nån slags utmattningssyndrom sen tidigare så tre och en halv timmes sömn var dödsstöten för min arme kropp. Underbart nog behövde jag inte ta samtal under dagen eftersom mailboxen slog i taket så jag fick äntligen sätta fokus på den. Mitt under dagen hade jag intervju för ännu en roll också, happy times! Tror dock jag sumpade den, men men.

Jag hade fått avi från posten också (att jag aldrig lär mig skicka mina paket till IBM så jag slipper åka taxi för och hämta ut dem), en vanlig avi och en lapp från DHL så jag var helt inne på att julklappspaketet till boysen hade kommit så jag beställde taxi och drog dit och beredde mig på en stor, klumpig låda att bära på. Döm om min förvåning när jag istället för ett litet vitt, knubbigt brev från Sverige. Då är det mamma som har skickat det och skrivit att det inte får öppnas förrän på söndag. Så nu ligger det här och jäser till sig. Nu är ju frågan vart mitt julklappspaket tagit vägen. Hittade ett enda DHL kontor i Dublin, nånstans i City Center, så får väl ta taxi dit på måndag eftermiddag. Enligt trackingsystemet på deras hemsida ska paketet ligga där. Vojne vojne.

Jag fick också ännu ett gulligt kort från farmor som man kan se på bilden också <3

Men iallafall, efter att jag hämtat mitt brev och fått mig en skön promenad hem så däckade jag i sängen framför Home Alone 2 och sen vaknade jag klockan sju på morgonen med kläderna på. Drog av mig dem och somnade om. Sen klev jag upp runt halv elva och gick raka vägen tillbaks till jobbet, där jag och våra nya noobs och Amanda, Bex, Elin och Markus har varit under eftermiddagen och tränat noobs och jobbat övertid och käkat pizza (tacofries för mig). Sista två timmarna (var där till halv sex) var det bara jag och Markus, och nu är mailboxen tömd, noobsens datorer är uppsatta och klara, och vi flyttade även mig till en ny plats - längst bort i lilla båset tillsammans med Elin, avsides, utom räckhåll = lugn och ro och avskildhet! Förhoppningvis kan jag sen sitta här ostört och jobba med mailen, mina dokument och mitt kvalitétsarbete, utan samtal. Vilken dröm.

Det där certifikatet skulle jag egentligen fått guld i attendance på (surpuppa) eftersom de räknat till september av nån anledning och det är december nu och jag har fortfarande ingen frånvaro utöver ledighet. Men man tager vad man får. Är jag så dum att jag kommer in när jag är sjuk för att slippa skit så är man.

@ Jesper: din hund stod och hoppade och gläfste när Markus flyttade till din nya plats och tittade så bedjande på mig att jag inte kunde motstå... jag har flyttat honom till min desk nu. Jag är ju hundägare så jag kommer ta väl hand om honom, jag lovar! Du kan komma förbi varje dag och klappa honom, så välplacerad som jag är nu :)

Nu är klockan halv nio här och jag ska ha mitt eget mys för mig själv med att försöka packa lite. Grabbarna hade redan packat ner hela lägenheten när jag kom hem, till och med kryddorna och mina nudlar så vi ska tydligen inte laga nån mer mat innan vi sticker. Antagligen kommer jag väl packa en kartong och sen fastna i sängen framför serier och min tidning och en kopp kaffe. Inte helt fel det heller... imorrn blir det 4:e advent sista-minuten shopping och inslagning av paket! <3

Bjuder på lite decemberbilder från Waterville med. Man kan inte tro att det snart är julafton här. Allt är lika förbannat grönt fortfarande.