Just puffi´n around

Idag har det faktiskt varit... tja, kanske inte lugnt så, men lugnare. Jag har haft min noob hos mig som tycker det är jätteroligt att ta samtal så under eftermiddagen fick hon börja ta några av mina och sista timmen gick jag bara runt och slog dank :) jätteskönt. Skitit i övertid två dagar i rad nu men ska ta det på lördag istället. Då ska nästan hela desken in och jobba övertid och noobsen ska speedtränas för och kunna ta samtal. Det blir nice. Klockan tio ska de börja men jag kommer nog lite senare, som bara ska sitta med mail. Klockan 10 är lite väl tidigt och gå upp en lördag :P

Idag stack Adde till Sverige med. Blir tomt ett tag :( men så sticker ju jag (förhoppningsvis) om en vecka med. Vill åka NU... ska köpa sista klapparna på söndag och sen bara sitta och ha min myskväll 4:e advent med och slå in allt <3

Vi är ett litet gäng som ska dra ner till stan för en leaving pint med, fast jag och Sara åker mest ner för och ta en öl eller två och chilla. Länge sen en gjorde det. Eller ja, vi var ju på Vineyard igår och käkade stek för att en viss herre fyllde år... men vi gick hem ganska tidigt för alla var så trötta. Kommer antagligen bli så ikväll med, jobbet tar musten ur en. Så är man inte purung längre heller... ;)

Just det, vi flyttar till ny lägenhet nästa vecka med! Bara runt hörnet ligger den så är kvar i kära gamla Waterville. Jag får en lite dyrare hyra men jag ångrade mitt beslut att först sova i vardagsrum i 4-5 månader till... så får eget rum med MASSA garderober och egen toa. Sweet sweet. Ska strax gå och lämna deposit till den. Sen får jag väl dra en kam genom håret och sätta på mig nåt annat än min chokladstänkta uggleklänning.