Lucia

Så var det Lucia idag då, och just idag så kommer första ordentliga snöfallet i Dublin. Vaknade imorse och kollade ut och såg snö på bilarna och flingorna som singlade ner. Min första spontana tanke: NEEEEEEEEEEJJJJJ!!

Tyvärr. Men det får JÄTTEGÄRNA kommer mer snö efter 22:a sen :)

Dock verkar det inte lägga sig och nu skiner solen så förhoppningsvis är det lugnt.

Jag sitter faktiskt och äter lussebulle till mitt kaffe här. Vi fick in två nya noobs (ett julmirakel!) och "min" hade med sig pepparkakor och lussebullar igår. Så jag satt och knapra pepparkakor under lite ytterligare övertid, plus att jag gjorde två test för ett annat jobb här, den lite mer tekniska högre help desknivån,  samma som Johannes, Sara och Kausti sitter på. Jag failade nåt fruktansvärt. Vissa frågor skakade jag bara på huvet åt. Konfigurera domänservrar, njaaae... men det var ett sånt tjat om att jag skulle göra dem så nu är de gjorda iallafall. Så har jag gjort nåt för och ta mig vidare.

En av oss har suttit i avail i över 40 minuter nu, vilket är sinnesjukt just nu med tanke på att vart fullständigt nerringda imorse igen. Hoppas fan att de har vett att ta julledigt, kunderna iallafall...

Edit: Precis när jag skrev sista meningen så ringde det genast in 4 samtal och nu är ingen i avail... när fan ska jag lära mig att inget säga.. eller skriva.