Nördar är vi allihopa.

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu denna lördagkväll. Alla sitter och spelar. Peter och Stefan spelar WoW, jag och Adde Skyrim, och Andreas... ja, vete fan vad han gör. Mysigt så det förslår. Jag var tvungen att ta en paus från Skyrim så min dator får coola ner sig. Jag med. Med en glass <3

Samtidigt sitter jag och Andreas och skriver och det plingar från datorn, de andra har inte en susning om vem jag skriver till... "vem är det vem ÄR det!?"

Stefan: Är det Markus? (förstahandsvalet)

Jag: Nej.

Stefan: Jonas?

Jag: Nej

Stefan: Johannes?

Jag: (ska mindfucka lite) Njaaaaeeeaaa.... nästan...

Stefan: Nästan som Johannes... SARA!

Jag: Öh?

Stefan: Kausti! Glenn! (??)

And it goes on and on... they still don´t know...

Det går till och med såhär långt...

Och sen...