Sankta Bettan!

Hörde den här på julradion för ett tag sen - hade fan glömt den! En riktig favorit och väcker massa minnen till liv den med - när mina kusiner i Västervik var raggare  och vi lyssnade på sån här musik hela tiden, åkte massor raggarbil (babyblå Dodge Lancer från 50-60-talet var det va?) och min första fylla var på Power Meet, när kusinen gav mig en flarra päronsplittdricka med mer vodka i än vad som sades från början. Tyckte det var asstarkt först men ju mer jag drack, desto mindre starkt blev det, och eftersom vi satt i bilen under cruisingen så drog jag i mig hela flaskan sittandes och sen när vi väl stannade och jag reste mig - TJONG!!

Fy fan alltså, jag skulle in i en jävla bajamaja och höll på att stå på huvet i alla möjliga vinklar där inne, försök dra ner byxorna, hålla balansen och pricka rätt inne på ett kvadatmeter litet kolsvart skjul. Helt otroligt att jag lyckades. Jag lyckades också tappa min gamla LG telefon därinne med, och än mer otroligt är att en vänlig själ sen gick runt bland alla runtomkring bajamajorna och frågade vems telefonen var - och ÄNNU mer otroligt så var det ingen annan som tjuvade åt sig den. 5 minuter efter att jag fått tillbaka den ringde Stefan mitt i allt. Jag minns att jag satt i bilen och lyssnade på honom och nåt han skulle berätta och bara "mmmm:ade" hela tiden och när jag väl sa nåt var det bara sludder.

Good times.

Swedish raggers ftw.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DQ_v0iny-Hw]