Hurr burr

Såhär känner jag mig nu asså. Det är kallt både ute och inne, alla utstickande kroppsdelar är typ som istappar (jo ni får tänka den mentala bilden) och jag ligger och huttrar under täcket och försöker samla energi och värme till att gå ner och vara social med de övriga. Är helt slut efter dagen och det ska bli så skönt att få sova ut, göra roliga saker och tänka på annat.

För övrigt blev det ett JÄVLA liv om den där cheesecaken - otroligt nog så finns det folk utanför min umgängeskrets som läser mig blogg och den verkar ha nästlat in sig på de mest otänkbara ställen. Strax efter jag visste att tävlingen skulle börja började Sametime lysa upp med ping från folk som frågade vem som egentligen hade gjort kakan, och sen Adde:

"Din blogg förstörde våra chanser i tävlingen!"

(mindre ragecensur)

Ops.

Tydligen är de så förbenat tävlingsinriktade där borta alltså så att de ansåg att Adde var diskad eftersom jag skrivit om hur jag hade hjälp honom... men efter många, många om och men och mer rage, så tog våran kaka hem hela skiten. Punkt slut.

I fortsättningen får han baka sin skit själv :D

Och hej hej AZ, kul att ni också läser!

Nu mitt i allt kommer Stefan in och hojtar GOD JUL!! och slängde en misstänkt julig kasse i sängen. När jag kryper fram ur min textiliglo (se deär ett intressant ord) och kikar närmare är det en julpåse med en stooor påse popcorn, en påse chips och en stor kartong med Ferrero Rocher! <3

AWWW! TacktacktacktacktacktacktacktackTacktacktactacktackTacktacktacktacktacktacktacktack

Nu blev jag så varm i hjärtat att jag kan slänga mig ur den här tyggrottan och ta mig ner och vara sällskaplig med det manliga haremet där nere! Ska bara ta en popcorn först...