Äntligen slut på måndagen...

Vilken dag. Massor av samtal på jobbet i ren måndagsanda. Inte ett mail blev gjort så istället för en rejäl workout på gymmet blev det en stillasittande workin vid datorn i ett par timmar efter jobbet för och rensa mailboxen för min egen inre sinnesfrids skull.

Dessutom hade jag ju intervju för en ny roll idag som kvalitétsspecialist. Vete fan hur det gick alltså. Jag tyckte jag tog alla frågorna ganska bra och kunde ge ett svar på alla förutom vad våra kvalitétsstats låg på för veckan. Ouch. Dem har jag inte läst på flera veckor i och med att det inte varit tu tal om nåt kvalitétsarbete så få som vi är och så hög som samtalsvolymen är. Men annars så. Hade en riktig stålkvinna som förhörde mig och ifrågasatte och vände ut och in på allt jag sa. Ouch ouch ouch!

Men men... jag är en erfarenhet rikare iallafall och har åtminstone gjort nåt.

Så när jag kom hem tre timmar efter att jag egentligen skulle ha slutat var jag hungrig som en varg, länsade plåten på pommes och kyckling och röjde undan dagens + gårdagens disk och slängde in en famn smutstvätt i maskinen, fixade nyttig matlåda och frulle tills imorrn och tog en lååång, varm, skön dusch. Tycker faktiskt jag är värd en liten cupcake med en liten nalle till mitt kaffe... så tar vi nya workouttag imorgon. Nu blir det senaste How I met Your Mother.