2:a advent

Så var andra advent över nu med. Jag funderade ett tag på att slå in paket idag, var sugen på att göra nåt juligt, men jag brukar alltid göra det 4:e advent av egen tradition, och på julen blir jag jättekonservativ så jag förbjöd mig själv till det... och dessutom ska jag ner nästa helg igen och köpa mer julklappar :) så alla ska slås in samtidigt.

Istället fick jag en tidig liten julklapp idag efter Addes shoppa-pulver-runda (nej, inte den irländska sortens pulver, utan vanligt hederligt proteinpulver) då det låg en liten bok på min laptop efteråt med en massa söta, skruvade djur i <3

Annars har jag också gett mig på lite improviserade cupcakes till min kollega som fyller år imorgon och är ett riktigt pandafreak :) tyckte jag fick till dem lite söta iallafall, även fast deras ögon är bruna och inte svarta och halvmåneformade (som Stefan så snällt påpekade) men tyvärr hade jag inte ekonomiska möjligheter att lägga ut på bättre ingredienser. Hoppas det är tanken som räknas ändå ;)

Nu ska jag ligga och njuta av lite julradio och tända ljus innan jag släcker ner för och sova. Blir en ny dag med mycket hets imorrn, och dessutom en intervju som jag så lägligt kom på att jag hade under kvällen idag...