Flytande chokladkaka

Inte mycket bevänt med äventyr idag. Pojken var ju som sagt dålig inatt och hönsig som jag är så var jag uppe tills han kom i säng runt halv sextiden på morgonen - länge sen man varit vaken till så länge, kunde nästan låtsats lite att jag varit wild and crazy och partat tills dess ;) men sömnen blev det ju inte mycket med så nu under dagen var den enda utflykten till B-town med Adde för och köpa en ny telefon till honom. Han gjorde en klassiker vi alla fasar för och tappade sin mobil igår kväll. Jag ringde runt till Dandelion som vi var på igår, plus olika polisstationer runtomkring Stephens Green men ingen hade fått in en telefon. Så nu blev det en Nokia istället som tillfällig kompanjon. Överraskande hur billiga mobiltelefonerna som har ett par år på nacken är nu! Han fick Nokian, som har hyfsad kamera, WiFi, appar och andra basgrejer som man är van vid  för 59 euro. De droppar snabbt i värde de stackars telefonerna, men tur för oss som inte kan eller vill köpa de här svindyra exemplaren som ständigt uppenbarar sig :)

Jag funderar själv på en Nokia efter att ha diskuterat brorsans Nokia N8, som verkar riktigt bra och framförallt har en riktigt bra kamera, som är krav nummer ett  jag har på mina mobiler. Dessutom finns den i en läcker rosa färg ;) och är låg i pris trots sina snajsiga egenskaper, som och kunna plugga in den i tv apparater, projektorer och annat och spela filmer och videoklipp ifrån den. Vi pratade lite om det när vi köpt Nokian - tänkt förr i tiden när man klarade sig på 256 MB i minne och fräsigaste mobilen var den som hade studsande smileysar i typ tio pixlar... Tänk Nokia 3310 :D

2990 kr på CDon.se

Vi hann även med en fika på Butlers Chocolate Café, himmelriket för chokladälskare... och jag ångrar att jag inte köpt mer drycker därifrån för de har gudomlig varm choklad i alla dess sorter - jag tog en som hade Oreokakor i sig :D och varsin Macaron och chokladbit på det.

Nu slumrade jag till på sängen ett tag och vaknade för en stund sen. Tror jag stannar kvar i sängliggande läge och kollar på de avsnitt av Walking Dead som jag missat och dricka lite te... party on alla andra partylovers :)