1:a decembers jullåt

Ska strax ta och sova så man orkar med dagen, kvällen och eventuellt natten imorgon med. Det blir o rusa hem från jobbet dirr och byta om och fixa sig så blir intressant och se vad jag hinner åstadkomma på den tiden.

Julmusiken snurrar på högvarv varje dag här nu så delar med mig av en av mina favoriter - den kanske inte är en jullåt direkt men jag har massa minnen till den av julen för ca tre år sen, eller vad blir det? När jag satt hemma i lägenheten om kvällarna och spelade WoW med Adde och Stefan och vi satt alla i Skype och pratade hela kvällarna och långt in på natten ibland. När vi inte  gjorde det så hade man Julradio på och lyssnade på julmusik hela tiden. När jag och Adde träffades oftare och oftare och man inte visste riktigt vart det skulle leda men det var nåt på gång... åh vad jag kan sakna det där ibland :) jag vet att jag fastnade för den här låten som spelades på julradion, även fast jag aldrig varit ett fan av Westlife men jag älskar originalet av låten. Jag hade lite känslostormar då att deala med ibland, förvirrad i kärleken som man var, och I Have a Dream satte igång det på nåt konstigt sätt och var skön att lyssna på som tröst. Därför får den bli första jullåten att pastea in i min kära blogg. Måste skaka liv i lite sköna minnen, även om de är tre år gamla :)

Officiella videon till låten suger så tar en lyrics variant istället. Och fan vad bra att jag kom på det där med julradion! Nu ska jag ha på den hela tiden!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=c_PoDIiGFqg]