1:a December

1:a december! Nu är det  bara 23 dagar kvar till julafton snart... Gick och julhandlade lite efter jobbet - Adde skulle ha tag i en sjungande tomte och det slutade med en orörlig knubbistomte och en dansande... pingvin. Med renhorn med bjällror i som vibrerar nåt förbannat och sjunger Jingle Bells. Ska det va så ska det!

Jag själv köpte mig två stora julkulor till min lilla gran - en i glas (åh vad jag saknat dem... det finns nästan ingenstans o få tag i hemma) som är guldglittrig med snöflingor, och en vanlig i plast, röd med ett rutmönster i glittrigt rött och guld. Lite omedvetet inspirerad av bakgrunden i bloggen kanske?

De ser lite malplacerade ut i lilla granen, men jag tänkte ju fylla på undan för undan så det ser mer jämnt dekorerat ut :)

Jag bjuder på lite av den bredaste östgötskan alla de dansande julfigurerna nånsin hört...

Tydligen vill inte bloggen ladda upp just denna video här så blir en tråkig länk istället.

http://www.youtube.com/user/Noobyliscious?feature=mhee#p/u/0/t0GcijkhJIg

Och ja, jag glömmer alltid att skriva en rubrik till mina videos.